Yhteistyökumppanit

Mellano Oy on Suomen johtava kiintokalusteiden omamerkkivalmistaja ja suurin MDF-ovien valmistaja. Kysyntää vastaavan valikoimansa avulla he pysyvät viimeisimpien trendien harjalla. Toimitukset ovat nopeita ja täsmällisiä sekä tuotteet laadukkaita.

Mellanolla tiedetään, että laatua voi tarjota kohtuulliseen hintaan hyvällä suunnittelulla. He satsaavatkin jatkuvasti tuotannon kehittämiseen, jotta hinnat pysyvät kilpailukykyisinä.

Stala on muotoiluyritys, joka taitaa kodin ruostumattomat terästuotteet. Pesupöydät, altaat, tasot, välitilat, jätevaunut sekä postilaatikot suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan huippulaadukkaista raaka-aineista.

Pääsääntöisesti käytämme Stalan tuotevalikoiman altaita mikä tarkoittaa, että Stalan ja Alveuksen kumppanuuden myötä kauttamme saa myös Alveuksen altaita, joissa onkin upea valikoima värillisiä teräsaltaita

Stala on Suomalaista muotoilua.
Ei mitään lisättävää – ei mitään poistettavaa.

AB Electrolux on vuonna 1919 perustettu ruotsalainen kodinkoneita valmistava yritys, joka on maailman suurimpia yrityksiä alallaan myyden vuosittain yli 40 miljoonaa tuotetta yli 150 maahan. Electroluxin tuotevalikoimaan kuuluvat jääkaapit, astianpesukoneet, pyykinpesukoneet, pölynimurit ja liedet. Konsernin tuotemerkkeihin kuuluu myös AEG.

Viimeisteltyä muotoilua. Harkittuja yksityiskohtia. Mutkatonta toiminnallisuutta.

Turvallisuus, laatu ja käytettävyys ovat Savon tärkeimmät kriteerit. Tuotteet ovat suunniteltu huolellisesti, ja ovat testattuja useaan otteeseen tuotannon jokaisessa vaiheessa varmistaakseen, että Savo tarjoaa vain parasta.

Savoln valikoimaan kuuluvat liesituulettimet, liesitasot (BORA Pure voitti Kuluttaja-lehden 2021 liesituulettimella varustettujen induktiotasojen testit sekä huoneilmaan palauttavissa että hormiin poistavissa laitteissa), valaisimet sekä keittiövarusteet.

Silestone on maailman johtava keittiötasomateriaali. Ei ole sattumaa, että tuhannet ihmiset ympäri maailman ovat valinneet sen koteihinsa. Silestonen ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen kestävän materiaalin kaikissa olosuhteissa. Se tuo kauneutta ja toiminnallisuutta kotisi tärkeimpiin huoneisiin.

Dekton on  Cosentinon innovatiivinen pintamateriaali, jonka valmistuksessa käytetään ainutlaatuista TSP-teknologiaa luomaan materiaaliin luonnonkiven koostumuksen muodonmuutosta muistuttavia muutoksia. Dektonin toiminnalliset ja esteettiset ominaisuudet ovat vertaansa vailla ja siksi siitä onkin tullut suosittu materiaalivalinta keittiöissä. Dektonin valmistuksessa käytetyt raaka-aineet tekevät siitä hienostuneen ja tarkoituksenmukaisen materiaalin kaikkiin ruoanlaittotyyleihin. Materiaalin  monipuolisuus ja ensiluokkaiset ominaisuudet mahdollistavat sen käytön eri käyttötarkoituksissa niin sisä- kuin ulkotilojenkin työtasoina. 

Nordic Floors Oy on lattioihin erikoistunut asiantuntijayritys Suomen lattioiden pääkaupungista eli Lapualta. Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa.

Lattioiden metropolissa valmistuu öljyvahatut tammiparkettilattiat Nordic Floorsin tehtaalla Etelä-Pohjanmaalla. Yritys lisäksi jälleenmyy ja tuo maahan huippusuosittuja vinyylilankkuja. Yrityksen alla toimivat brändit kuten Lapua Floors, Nordic Bamboo, Vinyylilattiakauppa.fi, Vinylgolvbutiken.se ja Nordicfloors.de.

Missiona on luoda mahdollisimman vesiälykkäitä käyttökokemuksia kaikille. Oras tuotteet eivät ole pelkästään kauniita, vaan ne myös tekevät elämästä turvallisempaa sinulle, läheisillesi sekä ympäristölle. Niissä hyödynnetään älykästä teknologiaa ja tuotesuunnittelua.

Oras tekee vedenkäytöstä älykästä, mukavaa, turvallista ja kestävää niin ihmisille, yrityksille, yhteiskunnalle kuin ympäristöllekin.

Laajasta valikoimasta löytyvät tapetit jokaiseen makuun!

Tapettien maahantuojana Tapetit.fi toimii edelläkävijänä ja tuo kansainväliset trendit suomalaisiin koteihin. Ammattitaitoinen henkilökunta etsii jatkuvasti uusia ideoita. Tapetit.fi haluaa pysyä ajan hermolla ja tuovat uusimmat sisustusmaailman tuulet mukanaan kansainvälisiltä messuilta.

Yhteistyökumpaniksi?
Onko yritykselläsi tarjota Meille tuote tai palvelu?
Laita sähköpostia osoitteeseen info@kousi.fi niin palataan asiaan!