Bekanta dig med
våra planerare

Företagarna

Vi är båda mycket målmedvetna, flitiga och är inte rädda för utmaningar. Nina är student och utbildad inredningsarkitekt och startade sitt första företag KOUSI By Nina Saarinen direkt från skolbänken och har varit företagare sedan dess och planerat inredningar och fast inredning för kundernas dröm hem.

Företaget växte när samarbetet med AINA-keittiöt kom i bilden och företaget blev KOUSI Ab. Med som företagare kom Linda, som är utbildad merkonom och har under sin 10 års tid inom den fasta inredningsbranschen också läst till sig en specialyrkesexamen inom företagslednin och affärsverksamhet.

Starten på vårt gemensamma företag började från en dröm; en dröm om att vi skulle få planera och realisera vackra, hemtrevliga och funktionella hem åt våra kunder. Vi investerar i god kundbetjäning, kvalitativa och hållbara produkter samt en helhet där planeringen, produktionen samt monteringen av våra tjänster fungerar smidigt.

Nina Saarinen

Inredningsarkitekt SI
Nina är utbildad inredningsarkitekt och student. Nina har bra med erfarenhet inom bland annat kundbetjäning, materialkännedom, olika typ av projekt och planering av utrymmen som ska kännas bra för den som bor där.

Nina är en bra kundbetjänare, som tar alla kundens små och stora önskemål i beaktan när hon planerar ett utrymme. Hon har kunskap om hur olika inredningar påverkar vardagen och förövrigt kvalitén på livet. Hon är även bra på att läsa mellan raderna för att få reda på de viktigaste sakerna kunden behöver/vill ha i sitt hem, även om kunden ibland kan ha svårt att uttrycka sina önskemål.

Nina gillar att designa både nybyggen och renoveringsprojekt, små och stora, pråliga och mysiga, färggranna och simplistiska. "Man lär sig alltid nytt av nya projekt, inget projekt är likt det andra, vilket är helt fantastiskt! Roligaste är när kunden vågar ta det extra steget och inte är rädd att satsa på lösningar som är unika och fungerar för just dem."

På fritiden gillar hon att måla, spela piano, tillbringa tid i skogen i form av hikes och löpning, gymma, spendera tid med sina kamrater samt sina katter, som är väldigt viktiga i hennes liv. Katterna är nästan alltid på bra humör, och hittar alltid på nya dumheter och sätt att liva upp vardagen.

Som arbetspartner är Nina ivrig, villig att testa på nya saker, positiv och utrustad med dålig (bra) humor.

"Jag ser fram emot att få arbeta tillsammans med nya kunder för att få skapa deras drömhem!"

Linda Hägglund

Fastinredningsplanerare
Linda har varit inom fastiredningsbranschen hela sitt vuxna liv och har alltid drömt om att bli företagare. Typiskt för en entreprenör vet hon inte alltid hur hon ska skilja på arbete och fritid, men hon slappnar av bäst genom att se på Netflix, småfixa där hemma, spendera tid med sin sambo och hundarna eller lyssna på en podcast. Senaste tiden har Linda inspirerats av olika poddar där ämnet har varit entreprenörskap och bostadsinvesteringar.

Hon har fått beröm för att kommunikationen är enkel och att saker sköts i tid. Hennes mål är att erbjuda kunden en heltäckande service från början till slut av projektet och därför hoppar hon gärna med i projekter redan då gnistan av att bygga eller renovera tänds. Till en början konceptualiserar vi projektet tillsammans; Linda ritar 3D bilder och räknar ut fastinredning som passar budgeten. I de fastigheter som ska säljas sitter hon spänt tillsammans med byggaren och ser hur snabbt lägenheterna säljs och glädjs med de kunder som flyttar in i sina nya hem.

"Vare sig det gäller köksrenovering eller bygge av ett nytt hem väntar jag ivrigt på ett inspirerande planeringsmöte!"

Planering med oss

Planering med oss är enkelt och smidigt eftersom vi alltid har ett gemensamt mål;
skapa en harmonisk och funktionerande helhet som är specifikt skräddarsydd åt er och eran vardag.

Boka tid

Boka tid för ett första planeringsmöte, så påbörjar vi processen.

Bli inspirerd

Bekanta dig med våra tidigare projekt som hittas på webbsidan och på vår Instagram. Där kan du eventuellt hitta inspiration för ditt drömhem.

Koppla av

Under tiden som vi planerar ditt drömhem, kan du koppla av och ta det lugnt.

Bli förälskad

När vi är klara får du en färdig planering på ditt kommande drömhem/utrymme som vi går igenom tillsammans.

Instagram

Öppet

Vardagar: 10:00-17:00
Veckoslut: stängt

Lämna kontaktförfrågan

Copyright © 2023 Kousi Oy