Våra tjänster

Vackra, funktionella och hållbara lösningar.

PLANERING

Inredningsplaneringstjänsten är för dig som vill få in ett professionellt öga i ditt hem. Få dina utrymmen att bli funktionella på bästa möjliga sätt, hitta lösningar som hjälper dig i vardagen, få en helhetlig, sammanhängande men också personlig stil och ha en inredning som du kan njuta av för flera år framöver! Planeringstjänster kan se olika ut, ta kontakt så kollar vi vilken typ av tjänst som passar dig bäst!

MÅTTBILDER

När du beställt planering av en hel inredning till ett utrymme eller planering av fast möblering av till exempel kök, hjälpkök eller badrum, får du måttbilder över utrymmet som ger en god överblick över utrymmet som ska renoveras/monteras. Tanken är att renoveraren/montören direkt från måttbilderna får all info hen behöver för att utföra ändringarna!

MONTERING

Via oss får du även montering av den fasta möbleringen, för att se till att slutresultatet blir det ultimata bästa för ditt hem! Monteringen av fast möblering innehåller montering av stommar, dörrar, bänkskivor, handtag, stänkskyddsskivor, sidskivor, fyllningar, socklar och vitvaror vid överenskommelse! Utnyttja våra yrkeskunniga montörer och njut av det perfekta slutresultatet!

10 års garanti

för Hettichs gångjärn och lådor

Dörrar, stommar, bänkskivor och stänkskyddsskivor har fem års garanti, andra produkter två års garanti.

Inredningsplaneringstjänster

Inredningsplaneringar - projektrelaterad prissättning

Inredningsplaneringstjänster för egnahemshus, lägenheter, fritidshus och investeringsobjekt. Du kan även beställa en inredningsplanering på distans eller köpa ett presentkort till en bekant som är i kraft 12 månader!

Inredningskonsultation

Denna tjänst är till för dig som känner att du vill ha hjälp med din nuvarande eller kommande inredning. Kanske vill du ha in en utomståendes färska synpunkter på ett eller flera utrymmen, finslipa dina inredningsdetaljer eller få hjälp att välja färger till ditt utrymme. Ta kontakt så kollar vi hurdan typ av konsultation som passar dig bäst!

Försäljningsstyling

Ibland kan det kännas svårt att få fram en bostads bästa sidor inför försäljning. Ta kontakt ifall du vill få styling inför försäljning som leder till att bostaden bättre väcker uppmärksamhet på marknaden och kanske även får en möjlig köpare att sätta in en bra offert!

FAST INREDNING

Fast inredning till hela huset

Av oss får du planering och offert på fast inredning till hela huset. Detta är för dig som vill ha en sammanhängande röd tråd genom inredningen, färgerna och materialen i din helhet!

Fast inredning till kök

Boka tid för planering av kök ifall du planerar att renovera ditt gamla kök, håller på att bygga nytt, behöver kök till din sommarvilla, eller varför inte förnya köket i en investeringsbostad?

Andra utrymmes fast inredning

Vi erbjuder även fast inredning till övriga utrymmen i ditt hem, till exempel ett enstaka WC, förvaring i sovrummet, en tv-konsol i samma stil som köket eller förvaring i entrén?

Nöjda kunder

Sisustusarkkitehtitoimisto