TACK

Vi hade öppning förra veckan från torsdag till lördag och denna veckans kalender är fullpackad, men tider finns igen från och med nästa veckas tisdag (5.10.) framåt! Ni kan boka tid för planering genom att klicka härifrån till kalendern

1 000 € fast möblerings presentkortet och inredningskonsultations presentkortet är utlottat och vi har varit i kontakt med vinnarna.
Grattis åt Er!

Ifall vinsten inte hittade fram till er, erbjuder vi dock ett VM Carpet presentkort (värd 150 €, i kraft fram till 31.1.2022) på fastmöbleringsbeställningar som görs innan 24.10.2021, när summan på beställningen är minst 4000 € och möblerna fraktas senast 31.1.2022.

VM Carpet

Arto och Aila Viita-aho grundade ett mattväveri år 1973

År 1975 bestämde sig Arto Viita-aho tillsammans med sin vän Harri Kujala för att köpa mattrasor från Sverige till sitt nyöppnade mattväveri. Harri Kujala, som kunde svenska, fick ringa det första samtalet. Damen i växeln kopplade honom till den lokala länsmannen. Nästa samtal hamnade hos en möbelaffär som hette Ikea. Där fanns inga mattrasor, men Harri hade talets gåva och sålde den första stora beställningen nästan på stående fot. Och på den vägen är det fortfarande. VM-Carpets mattor tillverkas ännu i dag med samma vänliga och glada, men noggranna, ärliga och innovativa attityd.

I dag arbetar tre av familjen Viita-ahos fem barn i företaget. För grundaren Arto Viita-aho var mattväveriet en plats att förverkliga drömmar och nya idéer. De grundläggande värdena i livet är fasta inslag i våra handlingar och allt vi gör. Medmänsklighet, uppfinningsrikedom och en hederlig och vänlig österbottnisk attityd har varit en viktig del av väveriets verksamhet ända sedan starten. Personalen på Viita-ahos mattväveri är en del av familjen, och de äldsta medarbetarna har arbetat på väveriet i mer än 30 år.

Alla hem är olika stora och en standardstorlek matta passar inte alltid in på bästa möjliga sätt i inredningen. Ni visste väll att nästan alla VM Carpet mattor finns att fås i egna mått. Max bredden är fyra meter och längdet kan vara upp till 30 meter. Ännu till på skräddarsydda mått fås också skräddarsydda former