Butiken

Vår butik är något vi är stolta över, bidragande orsaken till detta är hur bra vi fick utnyttjat vårt utrymme på ca 50m², fram fick vi allt vi ville; utan att det började kännas för trångt! Oss hittar ni alltså på Storgatan 2, på gatunivå, bredvid oss har vi ökända Tex-Mex restaurangen Pedrinas ca 10m till vänster om oss, samt hittar ni undervisningsrestaurangen Kokkolinna, som finns på andra sidan gatan. Med andra ord finns det finfina ställen att besöka ifall hungern överraskar!

Utöver fast möblering har vi även vinylgolv, parketter och ett sortiment på tapetböcker att erbjuda! Vi strävar till att alla material ska hittas från ett och samma ställe, detta underlättar materialval till utrymmena vi planerar, samt behöver ni ej färdas från butik till butik för att hitta provbitar eller material ni vill ha. Vi tar mer än gärna emot förslag på material som ni skulle vilja se i vårt urval! Vi uppdaterar våra kollektioner vartenda år och uppskattar våra kunders feedback!

Eftersom butiken inte har öppnats, och jag heller inte vill avslöja för mycket, så hittar ni ett par moodboards nedan av våra kommande möbelhelheter. Trots att de olika grupperna med möbler är olika i sig, matchar de bra ihop tillsammans. Mest ser jag själv fram emot den keramiska Terrazzo bänkskivan och den skogsgröna Pikkuripa dörren. Vi kan knappt vänta på att öppna dörrarna och få visa vår fina butik samt härliga sortiment åt er!