Ofta ser Ni bara en liten del av våra projekt, därmed tänkte vi berätta lite mer om projektet Amarillo marmor, så att Ni ska få en bättre uppfattning om helheten.

Ni kan också kika in virtuellt i detta hem genom att klicka här.

Tapeten är fina Blooming med vackra blom- och lövmönster, som ger rummet lite djungelkänsla.

Länk: tapetit.fi

Golvet är planerat med Pastorellis Sentimento Grigio, som finns att fås i storlekarna 60×60, 80×80 och 120x120cm.

Länk: Pastorelli

Som stänkskydd i köket har vi tapet och en glasskiva som skydd. Tänk vad enkel den är att hålla ren!

Länk: Tapettitaivas

Stolarna fångade mångas uppmärksamhet, de är Wegners i nöt med svart läder.
Visste Ni att stolen är designad redan år 1963, formspråket och designen var då före sin tid och stolen hamnade att vänta några årtionden för att idag bli uppskattad som en av Hans J. Wegners mest ikoniska designer.

Länk: Carl Hansen

Ribbväggen ramar snyggt in TV:n, själv kunde jag tillbringa tid framför den genom att endast sitta och beundra väggen på kvällarna. En vägg som denna får man ihop av nästan vilket träslag som helst, den bör bara oljas in med nyansen man vill ha.

Köksdörrarna är av målad MDF från AINA-köks kollektion och dörrmodellen heter Rauha, vilket översatt till svenska blir; lugn. Namnet beskriver inredningshelhetens harmoni bra, många beskriver även dörrmodellen som en stil av modernare lantliv, eftersom ramen är på den tunnare sidan. Som kul detalj, har vi placerat glasdörrar upptill och aningen lägre väggskåp, så att mellanrummet mellan bänkskiva och väggskåp blir högre.

Länk: AINA-keittiöt

Kökets bänkskiva binder ihop helheten till ett enhetligt paket. Bänkskivan är av laminat i färgen Amarillo Marmor, där man ser att projektets nyanser smälter ihop; lite av det bruna, gråa och detaljer av mässing.

Köksöns sidor är också av bänkskivsmaterialet, vilket gör ön maffig och stilig.

Köksöns djup är 900mm, vilket ger möjligheten att placera barstolar på baksidan och därmed ge fiffigt med utrymme att äta vid, utan att skilt behöva ett matbord i utrymmet.

Länk: AINA-keittiöt

Kranen och lavoaren är båda från Lapeteks kollektion. Round-A seriens moderna former syns i alla detaljer. Diskmaskinsavstängningen är stiligt på andra sidan av kranens spak.

Länk: Lapetek

Lavoaren är modellen Dalago 5 i färgen ”Tartufo”, den smälter utmärkt ihop med bänkskivsfärgen. Materialet är Silgranit, vilkets huvudsakliga råmaterial är krossad sten. Av massan är ca. 80 % av sten, vilket gör den otroligt hållbar för stötar, skråmor och värme. 

Länk: Lapetek

Lämna kontaktförfrågan redan idag

Är renovering aktuellt eller behöver Ni hjälp med färger, placering eller att välja material?

Vi finns till här för att hjälpa Er, med att få ett hem som passar er egen stil!

Lämna kontaktförfrågan via enkäten nedtill, så är vi i kontakt med er!