1. En inredningsdesigner sparar dig pengar

  1. Detta kan låta lite konstigt, men i verkligheten sparar en designer dig pengar genom att genast kunna välja de rätta materialen och produkterna för att passa just ditt utrymme och dina behov. Plus att designern har goda kontakter och får ofta införskaffat material direkt från tillverkaren, utan att någon får handen emellan affärerna och höjer på priset.

2. En inredningsdesigner sparar dig tid

En designer kan hjälpa dig med att planera, granskningsmåtta, göra budgetberäkningar, fråga offerter, beställa material osv… Listan kan vara lång ifall vi pratar om koordinering av ett helt projekt. En inredningsdesigner håller med andra ord i alla trådar och ser till att också ni får njuta av byggnads- eller

3. Du gör hållbara material- och möbelval

Urvalet av material och möbler idag är oändligt. Det kan vara svårt att veta vad som är hållbart och vad som lönar sig att satsa en bra summa pengar på. Som designer väljer vi ut material och möbler till just ditt hem, som passar din stil och är hållbara. Detta bidrar till att alla element i helheten samspelar och håller utöver åren.

4. Utrymmet som planeras blir funktionellt

En designer ser ditt utrymme med nya ögon, och ser genast ett utrymmes goda samt utmanande områden och kan därmed säga hur det bäst lönar sig att inreda utrymmet med de funktioner just du vill ha. Designern kan även planera in och rekommendera rätt storlek på till exempel möbler och annan inredning för att maximera utrymmets bekvämlighet och användbarhet.

5. En inredningsdesigner har ett brett kontaktnätverk

Din designer har färdigt ett brett nätverk med kontakter inom branschen som hen kan erbjuda dig till ditt projekt. Tack vare detta sparar du återigen tid och pengar. Samt är kontakterna vana att samarbeta, vilket alltid är bra för ett gott slutresultat.

Tag kontakt redan idag!

Är renovering aktuellt eller behöver Ni hjälp med färger, placering eller att välja material?

Vi finns till här för att hjälpa Er, med att få ett hem som passar er egen stil!

Lämna kontaktförfrågan via enkäten nedtill, så är vi i kontakt med er!