Tutustu yrittäjiin

Naisyrittäjät

Olemme molemmat hyvin määrätietoisia ja ahkeria, emmekä pelkää haasteita. Nina on koulutukseltaan ylioppilas sekä sisustusarkkitehti, joten hän on yrityksemme sisustusarkkitehti. KOUSI By Nina Saarinen onkin Ninan alkuperäinen yritys joka toteutti upeita sisustussuunnittelmia sekä kiintokalustekokonaisuuksia asiakkaiden unelmakoteja varten.

Yritystoiminta laajeni ja AINA-keittiöt yhteistyön myötä ja yrityksestä tuli Sisustusarkkitehtitoimisto KOUSI Oy ja mukaan toimintaa vetämään lähti merkonomiksi opiskellut Linda, joka kymmenen vuoden kiintokalusteuransa aikana on lukenut itsellensä myös yritysjohtamisen sekä liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon.

Yrityksen perustaminen lähti Meiltä unelmasta; unelmasta siitä, että saamme toteutaa asiakkaille kauniita, käytännöllisiä sekä viihtyisiä koteja. Panostamme hyvään asiakaspalveluun, laadukkaisiin ja kestäviin tuotteisiin sekä kokonaisuuteen, jossa suunnittelu, tuotanto sekä asennus toimii saumattomasti.

Nina Saarinen

Sisustusarkkitehti SI
Nina on sisustusarkkitehti sekä ylioppilas. Ninalla on hyvin kokemusta asiakaspalvelusta sekä erityyppisten projektien toteuttamisesta, jotta lopputulos tuntuu asiakkaasta hyvältä.

Nina on hyvä asiakaspalvelija, joka ottaa kaikki asiakkaan, niin pienet kuin suuretkin toiveet huomioon tilaa suunnitellessaan. Hänellä on kokemusta kuinka eri sisustukset vaikuttavat arkeen ja elämän laatuun; Nina tuntee myös hyvin erilaiset materiaalit. Mikäli et ole ihan varma mitä haluat, tai et osaa sanoittaa unelmiesi kotia on hän hyvä lukeman toiveita rivien välistä, jotta löydämme sinulle tärkeimmät asiat.

Uudiskohteet tai remontit, isot tai pienet, värikkäät tai simppelit ovat Ninalle kaikki yhtä mieluisia projekteja. "Uusista projekteista oppii aina jotain uutta, mikään kohde ei ole samanlainen kuin edellinen, mikä tekeekin tästä ihan loistavaa! Parasta on kun asiakas uskaltaa valita ja panostaa niihin ratkaisuihin, jotka ovat uniikkeja ja toimivat juuri heille"

Vapaa-aikansa Nina viettää mielellään maalaten, pianoa soitellen, metsässä patikoiden, salilla tai ystäviensä sekä kissojensa kanssa, jotka ovat tärkeä osa hänen elämää. Kissat ovat melkein aina hyvällä tuulella ja keksivät jos mitäkin tyhmyyksiä ja tapoja piristää arkea.

Yhtiökumppanina Nina on innokas, avoin uusille asioille, positiivinen ja huonolla (hyvällä) huumorilla varustettu.

"Odotan innolla, että pääsen tekemään töitä uusien asiakkaiden kanssa ja luomaan heille unelmiensa kodin!"

Linda Hägglund

Kiintokalustesuunnittelija
Linda on ollut koko aikuisikänsä kiintokalustealalla ja haaveillut aina yrittäjyydestä. Yrittäjälle tyypillisesti Linda ei aina osaa erottaa työtä ja vapaa-aikaa, mutta parhaiten hän rentoutuu Netflixin äärellä, avopuolison ja koirien kanssa hengaillessa tai podcastia kuunnellessaan ja onhan kotona aina joku pieni projekti, johon voi pureutua. Viimeisimpänä Linda on inspiroitunut eri podcasteistä joissa aiheena on ollut yrittäjyys sekä asuntosijoittaminen.

Hän on saanut kiitosta siitä, että kommunikointi on helppoa ja asiat hoituvat ajallaan. Hänen tavoitteenaan onkin tarjota asiakkaalle kattavaa palvelua projektin alusta loppuun ja hyppääkin mielellään mukaan työtiimiin jo siinä vaiheessa, kun kipinä rakentamisesta tai remontoinnista syttyy. Aluksi ideoidaan projektia yhdessä, Linda piirtää havainnekuvia ja lasketaan budjettiin sopivat kiintokalusteet. Myyntiin menevissä kohteissa jännitetään yhdessä, että kuinka nopeasti asunnot kaupaksi ja iloitsee asiakkaiden kanssa kun he pääsevät muuttamaan upeaan kotiinsa.

"Oli kyseessä keittiöremontti tai uudiskohteen rakennus; odotan innolla inspiroivia suunnittelutapaamisia!"

Suunnittelu meidän kanssa

Suunnittelu kanssamme on helppoa ja vaivatonta koska meillä on yhteinen tavoite; luoda harmooninen ja toimiva kokonaisuus,
joka toimii juuri teidän arjessanne täydellisesti.

Varaa aika

Varaa aika kartoitus- tai suunnittelutapaamiseen, niin saadaan unelma aluille.

Inspiroidu

Tutustu meidän aikaisempiin projekteihin jotka löytyvät nettisivuilta, tai inspiroidu meidän Instagramin sisällöstä.

Haaveile

Sillä välin kun me suunnittelemme unelmiesi kotia voit ottaa rennosti.

Ihastu

Kun olemme valmiita sähköpostiisi kilahtaa kuvat ja suunnitelma tulevasta kodistasi.

Instagram

Avoinna

Arkisin: 10:00-17:00
Viikonloppuisin: suljettu

Jätä yhteydenottopyyntö

Copyright © 2023 Kousi Oy