SISUSTUSSUUNNITTELU

Ennen Ninaan tutustumista en ollut niinkään perehtynyt sisustussuunnittelijan työnkuvaan tai miten suunnittelijan tilaaminen onnistuu ja oletan, että en ehkä ole tämän asian kanssa yksin.

Ninan kanssa olen kuitenkin oppinut hurjasti ja tarjouksen sisältö räätälöidään täysin tarpeesi mukaan. Sisustussuunnitelma voi sisältää remonttitarpeen kartoituksen, värit sekä pintamateriaalit, tilasuunnitelman, valaistussuunnitelman, kiintokalusteet, irtokalusteet, somisteet sekä sisustustekstiilit. Suunnitelmaan sisältyy sopimuksen mukaan pohjakuvat, 3D-luonnoskuvat, materiaali- ja kalusteluettelo sekä väri- ja materiaalimallit. Halutessasi viemme jopa projektin puolestasi loppuun asti aina materiaalihankintoja myöten.

Ensimmäinen tapaaminen, eli kartoituskäynti, on veloitukseton ja siinä käytte Ninan kanssa läpi kuinka laajan sisustuspaketin haluatte, millä aikataululla haluatte projektin toteutettavan ja mitkä ovat toiveenne lopputuloksen suhteen. Tämä onnistuu myös etänä sähköpostin ja kuvien avulla mikäli aiktaulu ei anna myöten tapaamiselle. Voitte varata ajan Ninalle ajanvarauskalenteristamme.

Koska suunnitteluprojektit ovat aina räätälöityjä paketteja laskemme niistä aina projektikohtaisen tarjouksen käyttäen pohjana 68€/h veloitusta. Meillä on kuitenkin tarjolla valmiita pienempiä paketteja;

Päivä suunnittelijan kanssa

Haluatko olla suunnittelussa paljon mukana itse? Silloin tämä palvelu on sinulle loistava; laadimme yhdessä viiden tunnin aikana sisustussuunnitelman esim. olohuoneelle.
530
  • 5h konsultointiaikaa
  • Kirjallinen tiivistelmä
  • Moodboard
  • 50km säteellä Kokkolasta

Koti uusin silmin

Konsultaation avulla näet kotisi uusin silmin. Suunnitellaan yhdessä kotiisi toimivampi ratkaisu ja otan tarvittaessa myös materiaalivaihtoehtoja mukaan, jotta näette ne paikan päällä.
290
  • 2h konsultointiaikaa
  • Kirjallinen tiivistelmä
  • 50km säteellä Kokkolasta