Sisustussuunnittelu

Missiona: viihtyisät ja ihanat kodit

Missiomme on, että kaikilla on viihtyisä ja kotoisa olo omassa kodissaan.

Sisustussuunnittelu on palvelu, jossa saat alan ammattilaisen tuen värivalintoihin sekä toimivan kodin luomiseen. Palvelu aloitetaan aina veloituksettomalla kartoitustapaamisella, jossa käymme läpi tarpeenne tilan suhteen ja minkä asioiden kanssa kaipaat sisustusarkkitehdin apua.

Palvelun laajuus on täysin räätälöitävissä, joten voit tilata sisustussuunnittelun, joka koskee esimerkiksi vain alakertaa tai yhtä huonetta sisältäen kaiken materiaaleista sisustusesineisiin tai ainoastaan pintamateriaalit.

Sisustussuunnittelun vaiheet

Olemme apunasi projektin haaveilusta toteuttamiseen saakka. Olemme mukana matkallasi kohti unelmiesi kotia; kartoitus- tai suunnittelutapaamisessa käymme läpi haaveesi kodistasi; mistä pidät, onko joku tietty tyyli mitä rakastat, haluatko käyttää olemassa olevia huonekaluja vai meneekö kaikki uusiksi. Näiden tietojen perusteella pystymme rakentamaan juuri sinulle täydellisen kokonaisuuden.

Kartoitustapaaminen

Ensimmäinen tapaaminen on aina veloitukseton ja siinä käymme läpi toiveenne tilan suhteen.
Nina kyselee teidän tyylistä, arjen käytännöistä ja halutun palvelun laajuudesta, jotta tarjoamme juuri sinun tarpeisiin sopivan palvelukokonaisuuden.

Tarjous

Lähetämme tarjouksen sähköpostiin ja hinta riippuu paljon kohteen koosta sekä palvelun laajuudesta.
Tarjouksessa on hyvin listattu eri dokumentit sekä palvelut, jotta tiedätte tarkkaan mitä olette tilaamassa.

Aloitus

Kun tilaatte palvelun aloitamme suunnittelun ja tarvittaessa käymme myös kohteessa mittaamassa, mikäli mittoja ei tilasta ole.
Voitkin rauhassa nauttia vapaa-ajasta kun me huolehdimme suunnittelun.

Suunnitelma

Kun suunnitelma on valmis lähetämme ensin luonnokset ja mikäli olette niihin tyytyväisiä teemme loput tilatuista dokumenteista ja käymme ne sekä materiaalit vielä toimistollamme läpi, jotta kaikki varmasti on kuten haaveilittekin.

Instagram

Avoinna

Arkisin: 10:00-17:00
Viikonloppuisin: suljettu

Jätä yhteydenottopyyntö

Copyright © 2023 Kousi Oy