Palvelumme

Haluamme tarjota kauniita, harmonisia sekä kestäviä ratkaisuja.

Suunnittelu

Sisustussuunnittelupalvelu on Sinulle joka haluaa ammattilaisen näkemyksen kotiisi. Saat tilasi toimivaksi, juuri Sinulle parhaalla tavalla ja löytää ratkaisuja, jotka auttavat Sinua arjessasi. Saat toimivan kokonaisuuden mutta samalla myös yhteneväisen sekä persoonallisen tyylin kotiisi, josta voit nauttia monta vuotta eteenpäin! Suunnittelupelvalupaketti voi vaihdella tarpeen mukaan, joten ole yhteydessä niin katsotaan Sinulle sopivin kokonasuus.

Kiintokalusteet

Meiltä saat myös AINA-keittiöt kiintokalusteet ja laajan valikoimansa ansiosta löydämme varmasti Sinun tyyliisi sopivan kokonaisuuden. 3000 ovivärin sekä upean tasovalikoiman; oli toiveissa sitten laminaatti, kompaktilaminaatti, massiivipuu, keraaminen, niin saamme varmasti poimittua Sinulle harmonisen kokonaisuudet, josta saat nauttia monta vuotta eteenpäin.

Asennus

Yhteisyökumppaneiltamme saat myös kiintokalusteet asennettuna, jotta lopputuloksesta tulisi paras mahdollinen kotiisi. Kiintokalusteiden asennus sisältää runkojen asennuksen, ovien sekä etulevyjen paikalleen laiton vetimineen, tasojen sekä välitilalevyjen asennuksen, kuten myös tietysti täytteiden, sokkeleiden ja sivulevyjen asennuksen. Saat myös erikseen sovittuna kodinkoneet paikalleen asennettuna. Suosittelemme ammattitaitoisia yhteistyökumppaneitamme niin voit vain nauttia täydellisestä lopputuloksesta.

Kaikki lähtee unelmasta

ota yhteyttä suunnittelijaan jo tänään

Oletko kauan jo haaveillut uudesta keittiöstä, olohuoneen uudesta ilmeestä tai kylpyhuoneen muodonmuutoksesta? Mitä vielä odotat? Olemme täällä Sinua varten ja haluamme auttaa Sinua eteenpäin projektissasi.

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelu - Projektikohtainen hinnoittelu

Sisustussunnittelupalvelut omakotitaloille, asunnoille, vapaa-ajan asunnoille ja sijoituskohteille. Voit myös varata sisustussuunnittelun etänä tai ostaa lahjakortin ystävällesi (kortti voimassa 12 kuukautta).

Sisustuskonsultointi

Tämä pavelu on Sinulle joka haluaa apua nykyisen tai tulevan sisustuksen kanssa. Haluat ehkä ulkopuolisen näkökulmaa yhdelle tai useammalle huoneelle, hienosäätää kotisi yksityiskohta tai saada apua värien valitsemisessa tilaasi. Ole yhteydessä, niin katsotaan juuri Sinun tarpeisiisi mitoitettu konsultaatio!

Myyntistailaus

Välillä voi tuntua hanklalta saada esiin myyntikohteen parhaita puolia. Ole yhteydessä mikäli haluat myyntistailauksen kohteeseesi, mikä johtaa siihen, että kohde herättää enemmän kiinnostusta markkinoilla ja ehkä jopa innostaa ostajaa jättämään hyvän tarjouksen kohteestasi.

Kiintokalusteet

Koko kodin kalusteet

Meiltä saat upeat AINA-keittiön kiintokalusteet koko kotiisi! Palvelemme niin uudisrakentajia, remontoijia kuin rakennusliikkeitä.

Keittiön kalusteet

Jokainen keittiö on erilainen ja pyrimmekin siihen, että jokainen saa oman näköisensä ja toiminnoiltaan optimoidun keittiön.

Muiden tilojen kalusteet

Valikoimastamme löytyy myös liukuovia, makuuhuoneen kaapistoja, kodinhoitohuoneen kalusteita sekä useita muta säilytysratkaisuja.

Tyytyväisiä asiakkaita

Sisustusarkkitehtitoimisto