Meistä

KOUSI:n omistajia yhdistää intohimo sisustukseen,
asiakaspalveluun sekä laadukkaisiin materiaaleihin.

Olemme molemmat hyvin määrätietoisia ja ahkeria, emmekä pelkää haasteita. Nina on koulutukseltaan ylioppilas sekä sisustusarkkitehti, joten hän on yrityksemme sisustusuunnittelija ja perustikin yrityksen heti koulun penkiltä ja on toiminut yrittäjänä siitä saakka. KOUSI By Nina Saarinen onkin Ninan alkuperäinen yritys joka toteutti upeita sisustussuunnittelmia sekä kiintokalustekokonaisuuksia asiakkaiden unelmakoteja varten.

Yritystoiminta laajeni ja AINA-keittiöt yhteistyön myötä yrityksestä tuli Sisustusarkkitehtitoimisto KOUSI Oy ja mukaan toimintaa vetämään lähti myös merkonomiksi opiskellut Linda, joka kahdeksan vuoden kiintokalusteuransa aikana on lukenut itsellensä myös yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon.

Yrityksen perustaminen lähti Meiltä unelmasta; unelmasta siitä, että saamme toteutaa asiakkaille kauniita, käytännöllisiä sekä viihtyisiä koteja. Panostamme asiakapalveluun, laadukkaisiin ja kestäviin tuotteisiin sekä kokonaisuuteen missä suunnittelu, tuotanto sekä asennus toimivat saumattomasti yhdessä.

YHTEYSTIEDOT

Olemme kaksi ahkeraa, ammattitaitoista ja määrätietoista yrittäjää, joilla on palo sisustamiseen ja hyvään designiin.

Saarinen Nina

Perustaja ja osakas
0449790196
nina.saarinen@kousi.fi

Hägglund Linda

Perustaja ja osakas
0504325915
linda.hagglund@kousi.fi