Sisustuskonsultointi

Sisustuskonsultointi;
varmuutta valintoihisi

Sisustuskonsultointi on loistava palvelu sinulle joka koet, että et tarvitse sisustussuunnittelupalvelua vaan vain hiukan apuja ja ammattilaisen näkemystä jo tekemiisi valintoihin tai harkitemaasi sävymaailmaan.

Konsultointitapaamisella pureudutaan niihin asioihin mitkä mietityttää ja saat vielä tapaamisesta kirjalliset muistiinpanot, johon on helppo palata kun projekti edistyy.

Mikä sisustuskonsultointi?

Konsultointitapaaminen on helppo ja yksinkertainen ratkaisu sinulle, joka kaipaat kokonaisvaltaisen suunnittelupalvelun sijaan vain hiukan neuvoja ja ammattilaisen näkemystä kotisi sisustuksesta. Konsultointi ei sisällä huonekortteja tai pohjakuvia, kuten sisustussuunnittelupaketit mutta saat silti muistiinpanot keskustelluista asioista, jotta pystyt palaamaan kohtiin myöhemmin.

Varaa Aika

Ota yhteyttä meihin ja varaa aika konsultointitapaamiselle. Kerro vähän minkä sisustuspulman tai tilan kanssa tarvitset apua, jotta voidaan varautua etukäteen esimeriksi materiaali ja värimalleilla. 

Tapaaminen

Sisustuskonsultaatiotapaaminen voi olla kotonasi tai myymälässämme ja käymme läpi tilat joiden sisustuksen kanssa olet epävarma.
Tapaamisessa saat sisustusarkkitehtimme Ninan apua sekä pystyt palloittelemaan erilaisa ideoita alan ammattilaisen kanssa.

Muistiinpanot tapaamisesta

Tapaamisessa käydään läpi asiat jotka sinua askarruttavat ja jotta saat täyden hyödyn palvelusta lähetämme myös muistiinpanot tapaamisesta,
jotta keskustelemamme asiat jäävät muistiin ja voit palata niihin myöhemmin projektin edetessä.

Instagram

Avoinna

Arkisin: 10:00-17:00
Viikonloppuisin: suljettu

Jätä yhteydenottopyyntö

Copyright © 2023 Kousi Oy