MYYMÄLÄ

Myymälä onkin yksi meidän ylpeydenaiheistamme, koska saimme hyvin hyödynnettyä koko vajaan 50m2 tilan ja esillä on kaikki mitä halusimmekin; ilman että tila tuntuu ahtaalta. Meidät löydät siis Kokkolasta osoitteesta Isokatu 2, katutasosta ja tunnettuna maamerkkinä toimiikin Tex-Mex ravintola Pedrinas joka on vajaa 10m meistä vasemmalle sekä Opetusravintola Kokkolinna, joka sijaitsee myymäläämme vastapäätä. Eli jos nälkä pääsee yllättämään suunnitellessa niin lähistöltä löytyy oivia ruokapaikkoja.

Kiintokalusteiden lisäksi meillä on myös valikoimassa vinyylilattioita ja parketteja sekä useita tapettikirjoja ihanilla kuoseilla. Pyrimmekin siihen, että saat kaikki materiaalit yhdestä paikasta ja mallipalasia ei tarvitse kuskata liikkeestä toiseen yrittäen hahmottaa kokonaisuutta. Otamme myös mielellämme toiveita vastaan siitä mitä haluaisitte myymälässämme nähdä, päivityksiä tehdään vuosittain ja olisi mahtavaa kuulla toiveenne malliston suhteen!

Koska myymälää ei ole vielä avattu ja en halua paljastaa liikoja niin alta löydät pari moodboardia myymälän malliryhmistä. Vaikka ryhmät ovat hyvin erilaisia sointuvat ne kuitenkin hyvin yhteen ja eniten odotan ehkä itse Terrazzo tasoa sekä metsän vihreää pikkuripa ovea. En malta odottaa, että päästään avaamaan myymälän ovet ja saamme Teillekin esitellä valikoimaamme.