KIITOS

Avajaisia vietettiin viime viikon torstaista lauantaihin ja tämän viikon varauskalenteri onkin jo täyttynyt mutta aikoja on taas tiistaista (5.10.) eteenpäin vapaana! Voit varata suunnitteluajan klikkaamalla tästä ajanvarauskalenteriimme.
Kiitos kaikille kävijöille kiinnostuksesta, kukista sekä onnentoivotuksista; ne merkitsevät paljon.

1 000€ kalustelahjakortin sekä sisustuskonsultaatio-lahjakortin arvonta on suoritettu ja voittajaan on oltu yhteydessä.
Onnea vielä voittajille!

Mikäli arpaonni ei osunut kohdalle niin tarjoamme kuitenkin 24.10.2021 mennesstä tehtyihin kalustetilauksiin kaupan päälle VM Carpetin lahjakortin (arvo 150 €, voimassa 31.1.2022 asti), kun kalustetilauksen arvo on vähintään 4000 euroa ja tilauksen toimitus on viimeistään 31.1.2022.

 

VM Carpet

Arto ja Aila Viita-aho perustivat vuonna 1973 mattokutomon ja vuonna 1975 Arto Viita-aho päätti ystävänsä Harri Kujalan kanssa ostaa matonkuteita Ruotsista vasta perustetulle mattokutomolleen. Harri Kujala sai ruotsinkielentaitoisena soittaa puhelun, josta ensimmäisen keskusneiti yhdisti erehdyksessä paikalliselle nimismiehelle. Seuraava puhelukaan ei osunut oikeaan vaan se ohjautui huonekaluliikkeeseen nimeltä Ikea. Matonkuteita ei löytynyt, mutta supliikkina miehenä Harri möi ensimmäisen ison tilauksen melkein siltä istumalta. Sillä tiellä ollaan yhä, samalla ystävällisellä ja iloisella mutta tarkalla, rehellisellä ja innovatiivisella asenteella valmistetaan VM Carpetin matot edelleen.

Tänä päivänä Viita-ahon perheen viidestä lapsesta kolme on mukana toiminnassa. Perustaja Arto Viita-aholle mattokutomo oli paikka jossa toteuttaa innovaatioita ja uusia ideoita. Elämän perusarvot ovat vakaasti lomittuneet tapaan toimia ja tehdä. Inhimillisyys, kekseliäisyys sekä rehellinen ja ystävällinen pohjalainen asenne ovat olleet tärkeä osa kutomon toimintaa alusta asti. Viita-ahon mattokutomon työntekijät ovat osa perhettä, vanhimmat työntekijät ovat olleet mukana yli 30 vuotta.

Kodit ovat eri kokoisia eikä standardikokoinen matto aina istu omaan sisustukseen parhaalla mahdollisella tavalla. Tiesithän, että lähes kaikkia VM Carpetin mattoja on mahdollista saada vakikokojen lisäksi myös omilla mitoilla valmistettuna. Maksimileveys on neljä metriä ja ja pituutta saa jopa 30 metriin saakka. Räätälöityjen kokojen lisäksi myös räätälöidyt muodot onnistuvat.