Inredningsplanering

Vår mission; trivsamma och härliga hem

Vår mission är att alla ska få ha en hemtrevlig och trivsam miljö i sitt eget hem. Därav bidrar vi med ett brett sortiment av olika planeringstjänster, med hjälp av dem planerar vi ett hemtrevligt utrymme som är just DITT hem.

Våra tjänster skräddarsys alltid enligt DINA behov.

Är du intresserad av att starta planeringen av ditt projekt med oss?

en Inredningsplanerings
olika faser

Inredningsplanering är en tjänst där Vi hjälper dig från början till slut; från dina första drömmar om ett hem eller utrymme, till den sista finishen. På det första planerings-, eller kartläggningsmötet går vi igenom vad det är ni drömmer om, storlek på projektet, vad ni tycker om, om ni har någon specifik stil som tilltalar er, vill ni möjligtvis använda existerande möbler till förfogande, eller blir allt nytt. Nina är bra på att läsa mellan raderna, så oroa er inte ifall det känns svårt att kommunicera vad det är ni söker efter. Baserat på den här informationen, kan vi börja bygga upp ett skräddarsytt paket åt just er.

Kartläggningsmöte

Det första mötet är alltid kostnadsfritt. Där går vi igenom dina önskemål anågende utrymmet i fråga. Nina frågar er bland annat om eran stil, hur eran vardag ser ut, vad ni behöver för funktioner utav utrymmet och projektets storlek, så att vi kan skräddarsy planeringstjänsten åt er.

Offert

Offerten får ni på mejl efter mötet. Priset beror på projektets storlek och vilka tjänster ni intresserade av. I offerten är det tydligt listat vilka dokument och tjänster som hör till planeringen, så att ni kan känna er säkra över vad det är ni beställler.

Planeringen påbörjas

När ni har beställt planeringstjänsten, påbörjar vi planeringen. Vid behov går vi och måttar upp utrymmen ifall det inte finns färdiga ritningar på dem. Du kan alltså koppla av under processen så sköter vi planeringen av ditt drömhem.

Färdig planering

När planeringen går framåt, skapar vi först utkast på utrymmen för att försäkra att vi är påväg åt rätt håll, därefter fortsätter vi och finslipar projektet till ett färdigt paket, som vi skickar åt er och även går igenom på vårt kontor. Där får ni även se materialprov, färger och annat för att få den bästa möjliga helhetsblicken av hur ert utrymme kommer att se ut.

Instagram

Öppet

Vardagar: 10:00-17:00
Veckoslut: stängt

Lämna kontaktförfrågan

Copyright © 2023 Kousi Oy