Inredningskonsultation

Inredningskonsultation;
garantera ett bra materialval

Inredningskonsultation tjänsten är till för dig, som känner att du inte nödvändigtvis behöver en hel inredningsplanering gjord åt dig, utan kanske bara en hjälpande hand vid beslutande av material, möbler eller färger.

Under ett konsultationsmöte går vi igenom de saker som du grubblar över angående till exempel materialval eller hur du ska placera möbler i ett rum för att det ska bli bra. Efter mötet får du en skriftlig sammanfattning på det vi gått igenom under mötet.

Vad då för inredningskonsultation?

Ett inredningskonsultationsmöte är en enkel och praktisk tjänst för dig som känner att du behöver aningen hjälp med beslutstagande, men inte beöhver en fullbordad inredningsplanering, Under mötet får du hjälp med de saker du funderar på, vore det då vilka färger eller materialval du ska ta för att få till ett trivsamt utrymme, eller hur du ska möblera om för att få rum med ett större matbord eller flera sittplatser. Konsultationen innehåller ej rumskort eller planritningar som en full inredningsplanering gör, men däremot får du en skriftlig sammanfattning på de saker vi behandlat och gått igenom under mötet, så är det enklare att gå hem och påbörja ändringarna du grubblade över.

Boka tid

Ta kontakt med oss och boka tid för konsultationsmötet.
Berätta lite på förhand vad det är du vill ha hjälp med, så att vi kan förbereda mötet med till exempel material eller färgprover.

Mötet

Mötet kan ordnas hemma hos dig eller på vårt kontor. Där går vi igenom de utrymmen och områden du känner att du behöver hjälp med.
Under mötet får du hjälp av vår inredningsarkitekt Nina, som du har möjlighet att bolla idér med och få insikter av angående inredningen.

Skriftlig sammanfattning

Efter mötet får du en skriftlig sammanfattning på de saker vi behandlat under mötet. Så är det enklare att gå vidare med ändringarna, och så behöver man inte enbart lita på att minnet spelar, samt kan du återgå till sammanfattningen på efterhand under projektets gång.

Instagram

Öppet

Vardagar: 10:00-17:00
Veckoslut: stängt

Lämna kontaktförfrågan

Copyright © 2023 Kousi Oy