Fast inredning

Harmonisk och hållbar design

Via oss fast inredning till hela ditt hem; oavsett om du behöver nya skåp i köket, mer förvaringsutrymme i sovrummet eller nya möbler i badrummet så har vi en lösning.

Tack vare det breda utbudet finns det något för alla i vårt sortiment och i vårt showroom kan du beundra våra modellkök samt olika material och nyanser, så ditt drömkök ska bli sant.

Planeringsprocessen

Vid vårt kontor har vi ett showroom i samma utrymme. Där du har möjlighet att se ett brett utbud på sortimentets olika material, som till exempel olika bänkskivor, dörrmodeller, nyanser och handtag. I vårt showroom har du även möjlighet att bekanta dig med olika lösningar, mekanismer och planera ditt harmoniska drömhem tillsammans med oss.

Möte för planering av fast inredning

Planering av fast inredning är alltid kostnadsfritt hos oss. Mötet hålls i huvudsak på vårt kontor, men kan även ordnas virtuellt via ett Teams möte. För båda alternativen behöver vi preliminära mått på utrymmet eller en planritning i skala, så att vi kan får påbörja planeringen av ditt drömhem.

Offert

Efter mötet, planerar vi ditt drömhem och du får 3D-bilder, "moodboards" och en offert på möblerna med de material, funktioner samt mekanismer som du valt ut. I offerten är en detaljerad lista på vad exakt offerten innehåller, så att du vet vad det är du håller på att beställa.

Beställning

När du har bestämt dig för att du vill välja AINA-kök att leverera dina möbler till ditt drömhem, kommer vi kostnadsfritt och granskningsmåttar på plats för att garantera att möblerna passar in som tänkt. Efter detta skickar vi ut tydliga måttbilder på alla möbler, där du får reda på möblernas storlekar och deras placeringar. Detta dokument går att ge direkt åt en montör ifall ni väljer att inte montera själva.

Instagram

Öppet

Vardagar: 10:00-17:00
Veckoslut: stängt

Lämna kontaktförfrågan

Copyright © 2023 Kousi Oy