Esittelemme usein projekteja vain pintapuoleisesti somessa, joten halusin kertoa tämän suunnitelman materiaaleista hiukan lisää, jotta saatte paremman käsityksen kokonaisuudesta.

Pääset myös kurkkaamaan virtuaalisesti tähän tupakeittiöön klikkaamalla tästä.

Tapetti on upea Blooming kauniilla kukka- sekä lehtikuviolla, joka tuo huoneeseen viidakon henkeä. 

Linkki: tapetit.fi

Lattiana kohteeseen suunniteltu kertakaikkiaan ihana Pastorellin Sentimento Grigio, jota löytyy niin 60×60, 80×80 sekä 120×120 koossa.

Linkki: Pastorelli

Välitilassa ei ole laattaa eikä levyä vaan sinne valikoitui näyttävä tapetti, jonka suojaksi tulee välitilalasi. Ah kuinka helppo pitää puhtaana!

Linkki: Tapettitaivas

Tuolit kiinnittivät monen huomion ja ne ovat tosiaan Wegnerin pähkinäiset tuolit mustalla nahalla. Tiesitkö muuten, että tuolit on suunniteltu jo vuonna 1963 mutta design oli aikaansa edellä ja tuoli jäi odottamaan aikaansa ja on tänä päivänä yksi Hans J. Wegnerin ikonisimmista designeista.

Linkki: Carl Hansen

Rimaseinä kehystää upeasti television ja itse voisin vaikka ihastella pelkästään tuota seinää iltaisin. Toteutukseen soveltuu oikeastaan mikä tahansa puu, joka vain öljytään halutulla värillä.

Keittiön ovet ovat maalattua MDF:ää AINA-keittiön valikoimasta ovimalli nimeltään Rauha. Nimi kuvastaakin kivasti kokonaisuuden harmonisuutta ja ovimallia onkin moni kutsunut modernimmaksi maalaisromanttiseksi kun kehys on aika kevyt. Kivana yksityiskohtana on myös lasiaukko-ovet yläosassa sekä matalammat seinäkaapit, jolloin välitilaan jää enemmän korkeutta.

Linkki: AINA-keittiöt

Keittiön taso on oikeastaan se joka sitoo kokonaisuuden yhteen. Taso on laminaattia kuosissa Amarillo marmori, jossa yhdistyy hienosti kohteen kaikki sävyt; hiukan ruskeaa, harmaata sekä messinkisiä yksityiskohtia. Tasomateriaalista on myös tehty saarekkeen päädyt, mikä tekeekin saarekkeesta paljon massiivisemman kokonaisuuden.

Saareke on 900mm syvä, joten toiselle puolelle mahtuu kivasti istumaan ja seurustelemaan.

Linkki: AINA-keittiöt

Hana sekä allas ovat molemmat Lapetekin mallistosta. Round-A sarjan moderni muotoilu näkyy kaikissa yksityiskohdissa. Hanoissa APK-liitäntä on sijoitettu tyylikkäästi hanan käyttövivun vastakkaiselle puolelle.

Linkki: Lapetek

Allas on Dalago 5 värissä tartufo ja se sointuukin hyvin yhteen tasovärin kanssa.  Materiaali on silgranittia, jonka pääraaka-aine on hienoksi murskattu kivi, jota on massasta noin 80 %.

Linkki: Lapetek

Jätä yhteydenottopyyntö jo tänään

Onko Teillä remontti ajankohtainen ja kaipaat hiukan apua värimaailman, sijoittelun sekä materiaalien valinnassa?

Ei huolta; me autamme Teitä toteuttamaan juuri sinun näköisen kodin.

Lähetä yhteydenottpyyntö alla olevasta lomakkeesta niin olemme sinuun yhteydessä!