AINA-keittiöt

Kotimaiset kiintokalusteet
Kiintokalustekumppanimme on AINA-keittiöt ja valitismmekin AINA-ketjun yhteistyökumppaniksemme korkean kotimaisuusasteen sekä laajan valikoimansa aniosta. Pystymme toimittamaan yli 8000 eri ovisävyä ja laajan yhteistyökumppaniverkoston kautta myös laadukkaat pöytätasot, halusitte sitten kvartsia, kompaktilaminaattia, kiveä tai laminaattia sekä upeat ja kestävät altaat esimerkiksi Stalan tai Blancon valikoimasta.

Voimme tarjota kiintokalusteratkaisut koko kotiisi; kaiken keittiön kalusteista pukeutumishuoneen lipastoihin. Kiintokalustesuunnittelu on veloituksetonta, mikäli tilaat AINA-kalusteet. Muussa tapauksessa veloitamme 249 € mittakuvista, joiden avulla voit kilpailuttaa eri kalustetoimittajia. Kiintokalustesuunnitteluun kuuluu aina 3D-kuvat, jotka helpottavat suunnitelman hahmottamista.

Kiintokalustesuunnittelu

3D-kuvat

Suunnittelemme kiintokalusteet yhdessä tai voitte antaa Meille vapaat kädet kalusteiden osalta. Fotorealistiset 3D-kuvat auttavat sinua hahmottamaan kokonaisuuden paremmin ja pääset näkemään kuinka värit ja eri ovimallit toimivat yhdessä.

Kirjallinen tarjous

Suunnitelman lisäksi saat tietysti myös tarjouksen yhteistyökumppanimme AINAn kiintokalusteista. Tarjous on huonekohtainen, joten pääset helposti kärryille paljonko kunkin tilan kalusteet kustantavat.

Kevyt kiintokalustelistaus

Tarjouksen mukana tulee myös kevyt listaus rungoista, tasoista, välitilalevyistä ja lisävarusteista.

0 €

KEITTIÖT

Toimiva kokonaisuus

Suunnittelijan avulla saat keittiöstäsi toimivan ja arkea helpottavan. Suosittuja ratkaisuja ovat aamiaiskaapit, jotka kätkevät sisäänsä arjessa tarvittavat pienkoneet kuten myös korotettu uuni sekä mikro, joka tuo ergonomisuutta kokkailuun.

Harmoninen tila

Myymälässämme pääset tutustumaan eri materiaaleihin sekä sävyihin ja näet kuinka ne sopivat yhteen. 3D-kuvat ovat loistavat mutta eivät kuitenkaan korvaa aidon sävyn näkemistä ja tästä syystä meillä onkin pienet mallipalat vakiotuotteista, joita voitte mahdollisuuksien mukaan lainata mukaan raksallekin.

Kasattuna tai kasaamattomana

Pääsääntöisesti tarjoamme kiintokalusteet kasattuna mutta käsistään kätevälle oiva ratkaisu on myös kasaamattomat kalusteet. Kysy lisää myynnistämme!

KODINHOITOHUONE

Arjen pelastaja

Kodinhoitohuone, tila jossa kodin arkea pyöritetään. Kaipasit sitten uuteen kodinhoitohuoneeseesi kalusteita tai remontoit nykyistä; kätevät ratkaisut löytyvät meiltä.

Kestävät tuotteet

Valikoimastamme löytyy loistavia materiaaleja mikäli tarvitset kodinhoitohuoneeseesi hiukan kestävämpia materiaaleja. Esimerkiksi massiivilaminaattitasot tai Fino ovet ovat oiva ratkaisu sinulle, joka kaipaa hiukan kulutusta kestävämpiä ratkaisuja.

Laaja valikoima

Kodinhoitohuoneeseen sopii myös maalatut ovet ja siinä valikoimamme onkin sävyjen osalta laaja, voimme toimittaa yli 8000 eri ovisävyä ja tasovalikoimaakin on kehuttu, eli pitäisi löytyä jokaiselle jotakin.

KYLPYHUONE

Kosteudenkestävät kalusteet

Kylpyhuoneessa käytämme valkoisia kosteudenkestäviä kalusterunkoja, jotta saavutamme kestävimmän lopputuloksen.

Laaja allasvalikoima

Tarjoamme koko Otsosonin valikoiman kylpyhuonealtaat ja lisänä myös muutamia erikoisempia, kuten esimerkiksi Woodion upeat puualtaay!

Lisäksi sisustusuunnittelu?

Tuntuuko kylppäriremontti silti haastavalta ja kaipaat apua muussakin suunnittelussa kuin kiintokalusteiden? Sisustusarkkitehtimme Nina auttaa mielellään myös koko kylpyhuoneen ilmeen uusimisessa. Varaa veloitukseton kartoitustapaaminen, niin laskemme tarjouksen koko tilan suunnittelusta!

KOKO TALON KALUSTEET

Uudiskohde

Uudiskohteissa tarjoamme mielellään koko kotiisi kiintokalusteratkaisut. Suunnittelemme kotisi yhtenäiseksi ja pääsetkin näkemään kuinka sulavasti eri tilat yhdistyvät yhdeksi harmoniseksi kokonaisuudeksi.

3D-kuvat koko talosta

Kuinka helppoa onkaan kun voit asioida kaikkien huoneiden kiintokalusteratkaisuista saman suunnittelijan kanssa? Saat 3D-kuvat koko kodistasi mikä helpottaa hahmottamaan säilytystilan määrää sekä kalusteiden etäisyyksiä toisistaan.

Koko kohteen sisustusuunnittelu?

Mikäli kaipaat lisää apua uuden kotisi suunnittelussa voit myös pyytää tarjousta sisustusuunnittelusta, esimerkiksi pintamateriaalien kanssa. Meiltä on myös mahdollista saada konsultointipaketteja, mikäli haluat vain hiukan apua päätöksien tekemisessä.