1. Säästät kustannuksissa

Tämä voi kuulostaa hiukan hassulta, mutta todellisuudessa suunnittelijan palkkaaminen pienentää kustannuksiasi, koska projektiin sopivat tuotteet ja materiaalit löytyvät heti ja säästyt hutiostoksilta. Suunnittelijalla on myös hyvät kontaktit ja saavat yleensä hankittua materiaalit suoraan valmistajalta, joten säästyt monelta välikädelta, jotka nostavat hintaa.

2. Suunnittelija säästää aikaasi

Suunnittelija voi auttaa sinua tarkistusmitoissa, budgetin laatimisessa, materiaalien tilaamisessa sekä toki itse suunnittelussa sekä tarjouspyynnöissä. Lista hoidettavista asioista voi olla pitkä kun puhutaan suuremman kokonaisuuden koordinoimisesta. Toisin sanoen suunnittelija pitää kaikki langat käsissään ja huolehtii siitä, että voitte itse nauttia rakennus- tai remonttiprojektistanne.

3. teet kestäviä materiaalivalintoja

Materiaalien sekä kalusteiden valikoima on erittäin laaja ja voi olla hanka tietää mitkä materiaalit ovat kestäviä ja mihin rahojaan kannattaa sijoittaa. Suunnittelijana valitsemme kohteeseesi sopivat materiaalit sekä kalusteet, jotka sopivat juuri sinun kotiisi; niin tyylillisesti kuin kestävyydeltään. Tämän ansiosta kaikki kotisi elementit sointuvat hyvin yhteen ja kestävät vuosia eteenpäin.

4. tila suunnitellaan käytännönläheisesti

Suunnittelija näkee tilasi uusin silmin ja näkee nopeasti tilan hyvät sekä haastavamman puolet ja voi tämän ansiosta ehdottaa parhaita ratkaisuja juuri sinun tarpeesi huomioon ottaen. Suunnittelija voi esimerkiksi suositella sopivan kokoista huonekalua tai muuta tuotetta, joka maksimoi tilan käytettävyytta ja mukavuutta.

5. laaja yhteistyöverkosto

tSuunnittelijallasi on laaja yhteystyöverkosto, jota pääset hyödyntämään projektissasi. Tämän ansiosta säästät jälleen aikaa ja rahaa kun kokonaisuutta hallitsee yksi taho, joka on tottunut toimimaan kumppaneidensa kanssa ja lopputulos on upea.

Ota yhteyttä jo tänään

Onko Teillä remontti ajankohtainen ja kaipaat hiukan apua värimaailman, sijoittelun sekä materiaalien valinnassa?

Ei huolta; me autamme Teitä toteuttamaan juuri sinun näköisen kodin.

Lähetä yhteydenottpyyntö alla olevasta lomakkeesta niin olemme sinuun yhteydessä!